Reflecterende stickers

Reflectie stickers bestellen bij fiets-sticker.nl

Fietsen in het donker kan een gevaarlijke bezigheid zijn als je niet goed zichtbaar bent. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan heel snel heel rot aflopen. Zorg daarom dat je goed zichtbaar bent op de fiets als het donker is. Bestel daarom de reflectie stickers van fiets-sticker.nl en begeef...

Reflectie stickers bestellen bij fiets-sticker.nl

Fietsen in het donker kan een gevaarlijke bezigheid zijn als je niet goed zichtbaar bent. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan heel snel heel rot aflopen. Zorg daarom dat je goed zichtbaar bent op de fiets als het donker is. Bestel daarom de reflectie stickers van fiets-sticker.nl en begeef je veilig op de weg. Onze reflectie stickers weerkaatsen licht als ze hierdoor geraakt worden. Zelfs in een slecht verlichte omgeving ben je vaak nog zichtbaar voor automobilisten. Dit betekent echter NIET dat je zonder werkend licht moet fietsen. Ook zijn de reflecterende stickers GEEN vervanging voor fietslampen maar dienen ze als aanvulling op jouw algemene zichtbaarheid in het verkeer. Onze reflectie stickers komen in veel verschillende vormen en maten zodat er voor iedere fietser iets tussen zit. Ook kunnen wij reflecterende stickers op maat maken als u hier behoefte aan heeft. Eigen ontwerpen kunnen vaak ook worden omgezet tot een hoogwaardige sticker en zijn dan ook van harte welkom.

Duurzame reflectie stickers van hoge kwaliteit

Alle reflectie stickers worden van een speciale folie gesneden die al het licht opvangt en zeer sterk terugkaatst. Deze folie is van een hoge kwaliteit en is ook zeer duurzaam. De reflecterende stickers zullen lang meegaan en zijn bestand tegen water. Hierdoor zijn de reflectie stickers uitermate geschikt voor het buiten gebruik van de fiets en zullen ze ook met slecht weer goed blijven zitten.

Meer

Reflecterende stickers Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items