Protectiestickers

Protectie frame stickers bestellen bij fiets-sticker.nl

Het kan lastig zijn om je fiets helemaal vrij te houden van beschadegingen, helemaal bij intensief gebruik. Omdat het toch erg jammer is om krassen op je fietsframe te moeten aanzien hebben wij bij fiets-sticker.nl nu de fiets frame protectie stickers ontwikkeld. Dit zijn compleet transpara...

Protectie frame stickers bestellen bij fiets-sticker.nl

Het kan lastig zijn om je fiets helemaal vrij te houden van beschadegingen, helemaal bij intensief gebruik. Omdat het toch erg jammer is om krassen op je fietsframe te moeten aanzien hebben wij bij fiets-sticker.nl nu de fiets frame protectie stickers ontwikkeld. Dit zijn compleet transparante stickers van een zeer sterke kwaliteit. Deze zijn dus amper zichtbaar op je fiets maar geven wel een optimale bescherming tegen steenslag, kabels en andere beschadigingen. De protectie stickers hebben een zeer sterke hechting en kunnen vrijwel overal op de fiets worden aan gebracht.

Duurzame protectie stickers van hoge kwaliteit

Alle protectie stickers worden per sticker of set van een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden. Daarna worden deze met de grootste zorg gepeld en schoon gesneden. Alle protectie stickers zijn UV en water proof en zijn dus uitermate geschikt voor buitengebruik. Ook hebben de protectie stickers een lange levensduur.

Meer

Protectiestickers Er zijn 26 producten

per pagina
Toont 1 - 10 van de 26 items
Toont 1 - 10 van de 26 items