Naamstickers

Naamstickers voor het frame bestellen bij fiets-sticker.nl

Fietst u graag samen met een groep of doet u mee aan wedstrijden en wilt u graag tussen de rest opvallen? Dan bent u bij fiet-sticker.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk zeer mooie naamstickers ontwikkeld voor op uw fiets frame. Met onze naam stickers vind u uw eigen fiets gemak...

Naamstickers voor het frame bestellen bij fiets-sticker.nl

Fietst u graag samen met een groep of doet u mee aan wedstrijden en wilt u graag tussen de rest opvallen? Dan bent u bij fiet-sticker.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk zeer mooie naamstickers ontwikkeld voor op uw fiets frame. Met onze naam stickers vind u uw eigen fiets gemakkelijk terug en zal deze ook op een positieve manier zich van de rest onderscheiden. Ook geven de naamstickers uw fiets een nette en strakke uitstraling en maakt u uw fiets helemaal eigen. Een leuke extra optie om bij de naam sticker aan te schaffen is een vlag van bijvoorbeeld Nederland, België, Duitsland of eigenlijk elk land ter wereld. Ook hebben wij de vlaggen van alle Nederlandse provincies. Uiteraard kunt u uw eigen naamsticker helemaal naar eigen wens vormgeven. U bepaalt zelf de tekst, de kleur, het materiaal, het formaat en het lettertype van de sticker. Zo krijgt u elke keer weer een uniek product.

Duurzame naamstickers van hoge kwaliteit

Alle naam stickers worden van een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden. Daarna worden deze met de grootste zorg gepeld, schoon gesneden en geapliceerd zodat u de stickers zelf met gemak kan aanbrengen. De vlag die eventueel mee kan bestellen word in full colour geprint op duurzaam materiaal. Zowel de vlag als de naamsticker zijn UV en water proof waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het buiten gebruik van de fiets. Alle naamstickers, met en zonder vlag, worden in een set van 2 stuks geleverd. Één voor beide kanten van het frame.

Voor vragen zijn wij altijd per mail bereikbaar op:

info@stickermaster.nl

Meer

Naamstickers Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • 10,95 €

  Naamsticker Arial Black Set van twee framestickers in lettertype Arial Black. In vele kleuren beschikbaar, nu ook in carbon! Elke naam wordt verstuurd inclusief een fullcolour vlag. De naamstickers zijn uiteraard geschikt voor de fiets, maar ook voor uw auto, motor, mountainbike, bmx etc! UV en waterproof.

  10,95 €
 • 10,95 €

  Comic Sans Naamsticker Set van twee framestickers in lettertype Comic Sans Bold. In vele kleuren beschikbaar, nu ook in carbon! Elke naam wordt verstuurd inclusief een fullcolour vlag. De naamstickers zijn uiteraard geschikt voor de fiets, maar ook voor uw auto, motor, mountainbike, bmx etc! UV en waterproof.

  10,95 €
 • 10,95 €

  Naamstickers frame Harlow Solid Set van twee framestickers in lettertype Harlow Solid Italic. In vele kleuren beschikbaar, nu ook in carbon! Elke naam wordt verstuurd inclusief een fullcolour vlag. De naamstickers zijn uiteraard geschikt voor de fiets, maar ook voor uw auto, motor, mountainbike, bmx etc! UV en waterproof.

  10,95 €
 • 10,95 €

  Impact naamstickers Set van twee framestickers in lettertype Impact. In vele kleuren beschikbaar, nu ook in carbon! Elke naam wordt verstuurd inclusief een fullcolour vlag. De naamstickers zijn uiteraard geschikt voor de fiets, maar ook voor uw auto, motor, mountainbike, bmx etc! UV en waterproof.

  10,95 €
Toont 1 - 4 van de 4 items