Logo / merknaam stickers

Fiets logo stickers bestellen bij fiets-sticker.nl

Is uw fietsframe beschadigd na een ongeval en zijn de merken op het frame helemaal niet meer zichtbaar of lelijk. Dan hebben wij bij fiets-sticker.nl een goede oplossing voor u. Wij hebben van ongeveer alle grote fietsmerken mooie stickers waarmee u de beschadigde logo's kan vervangen. Onze stic...

Fiets logo stickers bestellen bij fiets-sticker.nl

Is uw fietsframe beschadigd na een ongeval en zijn de merken op het frame helemaal niet meer zichtbaar of lelijk. Dan hebben wij bij fiets-sticker.nl een goede oplossing voor u. Wij hebben van ongeveer alle grote fietsmerken mooie stickers waarmee u de beschadigde logo's kan vervangen. Onze stickers kunnen op het frame worden geplakt nadat deze is afgespoten en ook kunnen deze over de eerste laklaag geplakt worden. Daarna kunt u er nog een transparante laklaag overheen spuiten zodat de sticker onder de lak zit. Dit laatste is een uitstekende optie omdat de laklaag de stickers beschermt tegen slijtage. Met ons ruime assortiment zit er voor bijna iedereen het juiste merk tussen. Mocht uw merk er nu niet tussen staan laat het ons dan weten. Wij kunnen vaak ook andere merk logo's ontwerpen zodat wij u toch kunnen helpen. Ook zijn eigen ontwerpen bij ons welkom en kunnen wij vrijwel alle ontwerpen omzetten tot een hoogwaardige sticker.

Duurzame logo stickers van hoge kwaliteit

Alle merk en logo stickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal en gesneden uit een enkel stuk hoogwaardige folie. Alle fiets stickers zijn UV en water proof en dus uitermate geschikt voor het buiten gebruik van de fiets. Alle logo stickers worden automatisch per 2 geleverd zodat u aan bijde kanten van het frame een merk sticker kan bevestigen.

Voor vragen zijn wij altijd per mail beschikbaar op:

info@stickermaster.nl

Meer

Logo / merknaam stickers Er zijn geen producten in deze categorie.