Verzendtijd

Omdat wij al onze producten zelf maken en geen voorraad hanteren zijn wij gebonden aan levertijden.
Onze levertijden variëren per product. Dit heeft te maken met het bestelde aantal, droogtijd van de inkt en de aangebrachte afwerking.
Het voordeel hiervan is dat u bij ons altijd stickers “vers van de pers” geleverd krijgt.

Al onze bestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en verstuurd. De maximale verzendtijd  is bij ons 4 werkdagen na ontvangt van uw betaling. Na het plaatsen van een order ontvangt u een bevestiging van uw bestelling met de status hiervan. Kiest u voor bankoverschrijving dan ontvangt u de betaalbevestiging zodra uw overschrijving binnen is bij onze betaalprovider Pay.nl

Bestellingen met de betaalmethode Afterpay betaald u achteraf aan deze betaalprovider.

Wilt u een spoedbestelling ontvangen dan kunt u kiezen deze optie, uw order zal dan de eerst volgende werkdag verzonden worden

Bezorging

Wij bieden uw bestelling uiterlijk binnen 4 werkdagen na betaling ter verzending bij van Gresbo inclusief aan. U ontvangt van ons een e-mail zodra we de bestelling verzenden. U kan de bestelling daarna binnen enkele dagen verwachten.

Via Gresbo inclusief

We hebben ervoor gekozen om met Inclusief Gresbo te verzenden. Overweging hierin is dat zij sociaal ondernemen en ze iedere dag leveren, en we merken dat onze klanten hun bestelling graag snel in huis hebben. Nadat je bestelling is betaald, bieden we deze maximaal 4 werkdagen na betaling (in de regel al de volgende dag, of de tweede dag, maar je weet nooit..)  ter verzending aan bij van Gresbo.

In de regel levert Gresbo de volgende dag. Het kan echter zijn dat hier meer tijd overheen gaat. Bestellingen naar België, Engeland, Duitsland doen er gemiddeld 4-8 dagen over (blijkt uit ervaring). Dit kan variëren. Indien je je bestelling na de hierboven aangeven periode nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met ons via info@stickermaster.nl   

Voor verzending van onze producten brengen wij verzendkosten in rekening. De hoogte van deze kosten is €1.65 voor alle verzendingen. Is je totale waarde van de order boven de €20 dan verzenden wij gratis. Bestel je voor meer dan €20 en woon je in Nederland of België dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Mijn bestelling is verzonden maar ik heb nog steeds niets ontvangen.. wat nu? 

Doorgaans worden de bestellingen binnen 24 uur bezorgd. Het je jouw bestelling binnen één a twee dagen nog niet ontvangen, controleer dan eerst je adresgegevens op de bevestigingsmail die je van ons krijgt. Is dit juist, wacht dan eerst een paar dagen af. Indien je na vijf dagen nog niets hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van  reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product  retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief  verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel  zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,  zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze  mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer  geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen& nbsp; via info@stickermaster.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag  binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."

Betalingsmethodes


* iDeal

Ideal betaling

Snel en makkelijk betalen, alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

* Overschrijving per bank of giro

bankoverschrijving

Vermeld bij overschrijving altijd het ordernummer van uw bestelling!

Paypal

Paypal

Heeft u geen ontvangstbevestiging met ordernummer van ons ontvangen neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op info@stickermaster.nl
Alle klanten uit België kunnen betalen met Mistercash

Bank of Giro overschrijving:


IBAN NL54 RABO 0169 1162 55 

Buitenlandse bank overschrijving:

Rabobank Harderwijk
IBAN NL54 RABO 0169 1162 55 
BIC RABONL2U 

Betalingswijze:

Alle prijzen op de website van Stickermaster zijn inclusief BTW.