Helmstickers

Helm stickers bestellen bij fiets-sticker.nl

Wilt u graag dat uw kind zijn of haar helm draagt tijdens het fietsen maar vind hij/zij deze absoluut niet leuk en weigert de helm te dragen? Zorg dan dat uw kind de helm met plezier gaat dragen door de helm stickers van fiets-sticker er op te plakken. Met een ruim assortiment hebben wij voor iedere h...

Helm stickers bestellen bij fiets-sticker.nl

Wilt u graag dat uw kind zijn of haar helm draagt tijdens het fietsen maar vind hij/zij deze absoluut niet leuk en weigert de helm te dragen? Zorg dan dat uw kind de helm met plezier gaat dragen door de helm stickers van fiets-sticker er op te plakken. Met een ruim assortiment hebben wij voor iedere helm een mooie sticker. Mocht u geen ontwerp zien wat u aanspreekt of u wilt graag een eigen ontwerp tot een sticker willen laten verwerken dan is dit ook geen probleem. U hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen. Onze helm stickers zijn geschikt voor alle soorten helmen.

Duurzame helmstickers van hoge kwaliteit

Alle helmstickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal of worden van een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden. De helm stickers zijn UV en water bestendig en zijn dus uitermate geschikt voor buiten gebruik. Ook in slecht weer zullen de helmstickers goed blijven zitten.

Meer

Helmstickers Er zijn 17 producten

per pagina
Toont 1 - 10 van de 17 items
Toont 1 - 10 van de 17 items