Fietsstickers striping

fiets frame striping stickers bestellen bij fiets-sticker.nl

Is het frame van jou fiets beschadigd, saai of lelijk geworden de afgelopen tijd? Dan hebben wij bij fiets-sticker.nl een oplossing voor jou gevonden. Onze striping fiets stickers maken van elk frame weer een mooi en hip onderdeel van de fiets. Wij hebben een ruim assortiment aan ontwe...

fiets frame striping stickers bestellen bij fiets-sticker.nl

Is het frame van jou fiets beschadigd, saai of lelijk geworden de afgelopen tijd? Dan hebben wij bij fiets-sticker.nl een oplossing voor jou gevonden. Onze striping fiets stickers maken van elk frame weer een mooi en hip onderdeel van de fiets. Wij hebben een ruim assortiment aan ontwerpen die allemaal nog in veel verschillende kleuren en maten te verkrijgen zijn. Er zit eigenlijk voor iedere fietser wel wat tussen. Mocht u niets kunnen vinden wat aansluit op uw wensen laat het ons dan weten. Dan gaan wij voor een een sticker op maat maken. Ook kunnen eigen ontwerpen tot sticker worden verwerkt en zijn dus van harte welkom.

Duurzame fiets striping van hoge kwaliteit

Alle striping voor het fiets frame wordt van een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden. Daarna worden de stickers met de grootste zorg gepeld en schoon gensenden. Alle stickers zijn UV en water proof en hebben een lange levensduur terwijl de kleuren ook lang mooi blijven. Wij appliceren alle stickers zodat deze gemakellijk en snel kunnen worden aangebracht.

Meer

Fietsstickers striping Er zijn 22 producten

per pagina
Toont 1 - 10 van de 22 items
Toont 1 - 10 van de 22 items